Koko kehon vyöhyketerapia ja muut hoitolapalvelut Terveyskauppa Mistelissä – hyvinvointisi parhaaksi

Terveyskauppa Mistelin koulutetut terapeutit tarjoavat kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi edistävää koko kehon vyöhyketerapiaa, intialaista pää- ja kasvohierontaa, energiahoitoja, aromahierontaa sekä

luomukosmetiikalla tehtäviä kasvohoitoja.

Miltä kuulostaisi esim. ruusuntuoksuinen kasvohoito tai rosmariiniöljyllä höystetty aromahieronta?

Tutustu tällä sivulla hoitajiimme ja hoitoihin. Mikäli haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä.

Myymälöistämme löydät sinulle sopivia, laadukkaita luontaistuotteita.

 

Mitä on refleksologia / koko kehon vyöhyketerapia?

Refleksologia tukee kehon omien voimavarojen elpymistä. Hoito tehdään painellen, hieroen, joskus puikollakin käsitellen. Hoito vaikuttaa tutkitusti niin fyysiseen, psyykkiseen kuin henkiseenkin puoleemme elämänlaatua parantaen. Lue lisää täältä.

Ayurvedinen intialainen pää- ja kasvohieronta lievittää stressiä 

Intialainen pää- ja kasvohieronta rentouttaa ja poistaa stressitiloja. Se on myös oivallinen apu, kun niskat ovat jumissa tai kärsit päänsäryistä. Monet saavat intialaisesta päähieronnasta apua myös unettomuuteen. Hoito alkaa pää- ja hartiahieronnalla rentouttavasta jalkakylvystä nauttien ja jatkuu makuuasennossa tehtävään kasvo- ja päähierontaan.

Energiahoidot osaavasti

Energiahoitoihin kuuluu hyvin monenlaisia hoitomuotoja. Yksi tunnetuimmista energiahoidoista on Reiki. Energiahoidoilla pyritään vaikuttamaan ihmisen energiajärjestelmään ja autonomiseen hermostoon. Hoitajan ammattitaito on oleellinen osa onnistunutta hoitoa.

Saisiko olla voimaa koko kehon vyöhyketerapiasta, hemmotteluhetki pää- ja kasvohieronnassa tai rentouttava aromahieronta?

Mikkolantien Mistelistä löydät hoitolamme, jossa sinua odottavat ammattitaitoiset koko kehon vyöhyketerapeutit Marja Jokela ja Tanja Sirén sekä fytoterapeutti, aromahoitaja Outi Mikkola.

Marja Jokela

on kovan luokan ammattilainen, joka on toiminut refleksologina lähes 30 vuotta. Hän tekee myös NLP-ohjauksia sekä tuottaa kehon ja mielen hyvinvointia edistäviä ohjelmapalveluita. Oman työnsä ohessa hän kouluttaa ja toimii alan luottamustehtävissä.

 

Lue lisää Marjasta ja kaikista hänen hoitopalveluistaan täältä. Ajanvaraukseen pääset täältä.

Tanja Sirén

tarjoaa hyvinvointia suoraan sydämestä. Hänen hoitolistaltaan voit valita voimaannuttavaa vyöhyketerapiaa, rentouttavaa ja mieltä hoitavaa energiahoitoa tai ayurvedistä pää- ja kasvohoitoa. Hänen käsissään saat kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen, jonka avulla arki sujuu helpommin.

 

Tanjalla on yli 20 vuoden kokemus varhaiskasvatusalalta, joten myös lapsiasiakkaat ovat tervetulleita. Luottamuksellinen hoitosuhde syntyy helposti ja Tanja osaa kohdata heidät luontevasti.

 

Lue lisää Tanjasta ja hänen hoitopalveluistaan täältä. Tanjalle voit varata ajan täältä.

Outi Mikkola

on koulutukseltaan fytoterapeutti sekä aromahoitaja. Outi tarjoaa ihania hemmotteluhoitoja, jotka perustuvat luonnollisten eteeristen öljyjen sekä kotimaisten yrttituotteiden voimaan. Tarjolla on eri pituisia ja hintaisia vaihtoehtoja, jotka saavat stressaantuneimmankin kehon rentoutumaan!

 

Aromahieronta: Aromahieronnassa käytetään yksilöllisesti valikoituja
eteerisiä öljyjä mm. rentouttamaan lihaksia, vilkastuttamaan aineenvaihduntaa ja nestekiertoa sekä vahvistamaan kehon immuunipuolustusta. 60 min / 60 € 1 h 45 min / 90 €

 

Kuningatar-/kuningashoito: tunnin pituinen aromahieronta sekä kokonaisvaltainen kasvohoito. 2 h / 110 €

 

Kokonaisvaltainen kasvohoito: Frantsilan luonnonmukaisilla hoitotuotteilla tehtävä
kasvohoito, pään ja hartiaseudun hieronta sekä lämpimät jalkahauteet. 60 min / 65 €

Lisätietoja Outin hoidoista löydät täältä.

 

Aikavaraukset sähköpostilla tästä tai puh. 050 594 8877.