Koko kehon vyöhyketerapia – hyvinvointisi parhaaksi

Koulutetut terapeutit tarjoavat kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi edistävää koko kehon vyöhyketerapiaa, intialaista pää- ja kasvohierontaa, energiahoitoja.

Mitä on refleksologia / koko kehon vyöhyketerapia?

Refleksologia tukee kehon omien voimavarojen elpymistä. Hoito tehdään painellen, hieroen, joskus puikollakin käsitellen. Hoito vaikuttaa tutkitusti niin fyysiseen, psyykkiseen kuin henkiseenkin puoleemme elämänlaatua parantaen. Lue lisää täältä.

Ayurvedinen intialainen pää- ja kasvohieronta lievittää stressiä 

Intialainen pää- ja kasvohieronta rentouttaa ja poistaa stressitiloja. Se on myös oivallinen apu, kun niskat ovat jumissa tai kärsit päänsäryistä. Monet saavat intialaisesta päähieronnasta apua myös unettomuuteen. Hoito alkaa pää- ja hartiahieronnalla rentouttavasta jalkakylvystä nauttien ja jatkuu makuuasennossa tehtävään kasvo- ja päähierontaan.

Energiahoidot osaavasti

Energiahoitoihin kuuluu hyvin monenlaisia hoitomuotoja. Yksi tunnetuimmista energiahoidoista on Reiki. Energiahoidoilla pyritään vaikuttamaan ihmisen energiajärjestelmään ja autonomiseen hermostoon. Hoitajan ammattitaito on oleellinen osa onnistunutta hoitoa.

Saisiko olla voimaa koko kehon vyöhyketerapiasta?

Marja Jokela

on kovan luokan ammattilainen, joka on toiminut refleksologina lähes 30 vuotta. Hän tekee myös NLP-ohjauksia sekä tuottaa kehon ja mielen hyvinvointia edistäviä ohjelmapalveluita. Oman työnsä ohessa hän kouluttaa ja toimii alan luottamustehtävissä.

 

Lue lisää Marjasta ja kaikista hänen hoitopalveluistaan täältä. Ajanvaraukseen pääset täältä.

Tanja Sirén

tarjoaa hyvinvointia suoraan sydämestä. Hänen hoitolistaltaan voit valita voimaannuttavaa vyöhyketerapiaa, rentouttavaa ja mieltä hoitavaa energiahoitoa tai ayurvedistä pää- ja kasvohoitoa. Hänen käsissään saat kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen, jonka avulla arki sujuu helpommin.

 

Tanjalla on yli 20 vuoden kokemus varhaiskasvatusalalta, joten myös lapsiasiakkaat ovat tervetulleita. Luottamuksellinen hoitosuhde syntyy helposti ja Tanja osaa kohdata heidät luontevasti.

 

Lue lisää Tanjasta ja hänen hoitopalveluistaan täältä. Tanjalle voit varata ajan täältä.