Ajankohtaista

Täältä löydät Terveyskauppa Mistelin

uusimmat uutiset ja mielenkiintoiset tapahtumat!

Muilla on musta perjantai, meillä vihertää!

Mistelissä ei marraskuun viimeisenä perjantaina ole tietoakaan Black Fridaysta. Sen sijaan myymälämme täyttää Green Friday vihreine ilmapalloineen, mutta miksi ihmeessä? Vihreä perjantai-tapahtumalla haluamme herätellä siihen, että juuri sinun jokapäiväisillä valinnoilla on merkitystä. Suurin osa tuotevalikoimastamme täyttää eettisen ja kestävän kehityksen kriteerit, mutta ilmapalloilla merkityt tuotteet ovat sitä ihan erityisesti. 

Jokaisella ostamallamme tuotteella on tausta: joku on valmistanut tuotteen, tuote on kulkenut kauppaan monien toimenpiteiden tuloksena ja lopulta tuotteen pakkaus jatkaa elämäänsä joko kaatopaikalla tai kierrätyksessä. Rajallisten resurssien maailmassa kerskakulutus ei ole kestävää. Black Fridayn “enemmän ja halvemmalla” -hengen sijaan haluamme herätellä kulutuksen kohtuullistamiseen ja laatuun panostamiseen määrän asemasta. Meidän juttumme on kohdata asiakkaamme kasvotusten ja maksamme ylpeänä veromme Ylöjärvelle, yhteiseen kassaan. Loppuviikon ajan korostamme viisaiden valintojen tärkeyttä. Aivan erityisen vastuulliset valinnat on Green Fridayn kunniaksi merkitty vihrein ilmapalloin keskiviikosta sunnuntaihin. Ja toki toki, myös asiaan kuuluvia tarjouksia on tarjolla.

KSM tekee hyvää sinulle ja maailmalle

Yksi vihreällä ilmapallolla merkatuista tuotteista on Harmonia KSM66-ashwagandha, joka on monen misteliläisenkin luottotuote liialliseen stressiin ja uniongelmiin. Suureen suosioon kiirineen tuotteen luomasta hyvästä saavat osansa myös sen raaka-aineen intialaiset viljelijät. Luomuviljellyn ashwagandhanjuuriuutteen tuotolla ylläpidetään Pohjois-Intian Rajasthanin alueella kouluja, sairaalaa ja jopa yhtä goshalaa eli lehmien “vanhainkotia”. Yksi KSM66:n valmistajan tärkeimmistä tehtävistä on intialaisten naisten työllistäminen ja voimaannuttaminen. On tutkittua, että naisten tukeminen on tehokas keino maailmanlaajuisen köyhyyden ja eriarvoisuuden merkittävään vähentämiseen. Naisten taloudellisen aseman vahvistaminen tukee heidän perheidensä lisäksi kokonaisia yhteisöjä.

KSM66 Ashwagandha 19,90 (25,60) 120 kpl. Tarjous voimassa 26.11. asti.

 

 

Löydä sisäinen viisautesi-ilta tiistaina 21.11.

Kaipaatko kompassia arjen kiireeseen? Tervetuloa kanssamme herättelemään oma sisäinen viiasutesi. NLP ohjaaja, kehoterapeutti Marja Jokelan johdolla haemme yhteyttä itseemme.

Sisäisen viisauden avulla voit luoda elämääsi onnellisuutta lisääviä asioita. Illan aikana tutustumme intuitioon tutkimustiedon pohjalta ja teemme erilaisia harjoituksia oppiaksemme kuuntelemaan sisäistä viisauttamme ja rentouttamaan hälyisen mielen.

Teemme illan aikana käytännön harjoituksia, joilla opit rentouttamaan hälyisen mielesi ja tekemään viisaita valintoja. Tästä illasta on varmasti iloa pitkäksi aikaa.

Aika: tiistai 21.11. klo 18, paikka: Kauppakeskus Elon neuvotteluhuone                        Ilmoittautumiset: tarja(@)misteli.fi

Tilaisuus  on maksuton, mutta pyydämme ilmoittautumaan, koska tarjolla on pientä iltapalaa.

Vitamiinimittauspäivä pe 17.11.

Vähän C:tä sieltä ja D:tä täältä, mutta tiedätkö mitä kehosi oikeasti tarvitsee? Nyt voit tarkistuttaa helposti ja kätevästi vitamiini- ja kivennäisainetasapainon. Mittauksen tekee ja tulkitsee luottoravintoterapeuttimme Jannica Riste. Suppea mittaus kertoo vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet sekä Q10 entsyymitason. Hinta on 30 €. Laaja mittaus kertoo edellä mainittujen lisäksi elimistön happo-emästasapainon, ihon ja suoliston hyvinvoinnin sekä luuston kunnon. Hinta on 50 €. Varaa aikasi puh. 010 4235772 tai elo(at)misteli.fi  Huom! Lähes kaikki ajat ovat jo varattuja, joten jos kiinnostuit, toimi nopeasti.

Lonkero-osasto avautui!

Sopivasti ennen vuoden harmainta päivää, saimme Lapista vähemmän harmaan lähetyksen. Alkoholivalikoimamme täydentyi Tornion Panimon voittajaoluilla sekä vähemmän harmailla marjalonkeroilla. Miltä kuulostaa hilla, mustikka, tyrni tai vadelmalonkero? Tule hakemaan tasting-paketti Mistelistä ja valitse oma suosikkisi!

Uusimmat tarjoukset löydät myymälästämme!