Ajankohtaista

Täältä löydät Terveyskauppa Mistelin

uusimmat uutiset ja mielenkiintoiset tapahtumat!

Pieni bakteeri iso suojateho!

Heinäkuu on liikkuvan ihmisen kulta-aikaa ja silloin kannattaa erityisesti muistaa pienten bakteereiden valtaisa suojateho. Oikein valituilla maitohappobakteereilla pystyt helpoiten torjumaan kaikenlaiset kutsumattomat vieraat kehossasi. Kesäkauden kunniaksi Mistelissä on nyt todelliset bakteerimarkkinat. Ostaessasi Bioteekin Maitohappobakteereita, saat kätevän matkapakkauksen kaupan päälle. Huom! Pikkupurkkeja rajoitettu määrä. 

 

Lue itsellesi sopivimmista bakteereista lisää täältä.

Hyvää tekeviä tarjouksia!

Kesäkuun tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun asti. Huomioi ainakin tehokas, luonnollinen hyttyskarkote Mozzi Watch (Mistelin oman testiryhmän suosittelema), fysikaaliset aurinkosuojat sekä Puhdistamon eletrolyyttijauheet. Ne hellepäivän pelastajat!

Kaikki kesäkuun loistotarjoukset löydät täältä.

Iloista ja rentouttavaa juhannusta

Misteliläiset toivottavat rentouttavaa juhannusta. Palvelemme aattona 9-13, juhannuspäivänä olemme suljettu ja sunnuntaina jälleen auki normaaliin tapaan klo 12-16.

Mistelin hyvää tekevät uutiset on julkaistu

Mistelin kesäinen terveysliite löytyy Ylöjärven Uutisten välistä. Sieltä löydät 7 parasta kesävinkkiä ja tietenkin houkuttelevat kesäkuun tarjouksemme. Klikkaa itsesi kesäliitteeseen tästä.

Aatelisia uutuuksia siiderin ystävälle

Siiderivalikoimamme sai aatelisen uutuuden, kun hyllyymme ilmestyi Pihamaan Panimon kupliva tyrnisiideri. Aidoista marjoista valmistetut siiderit tehdään Heinolassa ja ne saavat arominsa Kalkkisten tilalla kasvatetuista marjoista, joita vaalitaan tunteella ja rakkaudella. Kuplii, kukkii kielen päällä ja vie sen mennessään! Marjasiiderit siis.

Makuvaihtoehtoina kupliva tyrni alc. 5% 6,10 € / 0,33 l,  karpalo alc. 5% 5,90 € / 0,33 l sekä mansikka ja vadelma alc. 4,7% 5,90 € / 0,33 l.

Vanha hyvä ystävä, uusi raikas ulkoasu

BalanticPro maitohappobakteerit ovat saaneet uuden ilmeen ja uuden nimen. Bioteekki Maitohappobakteerin sisältö on sama tuttu ja turvallinen, hyväksi koettu ystävä kuin ennenkin. Me autamme valitsemaan oikean maitohappobakteerin sinun tarpeisiisi, käänny puoleemme. Toukokuun uutuusetu -20% voimassa 31.5. asti!

Maitohappobakteeri Plus (entinen BalanticPro Plus) ➡️ Jokapäiväiseen käyttöön koko perheelle – suomalaisten suosikki jo yli 20 vuotta!
Maitohappobakteeri Comp (entinen BalanticPro Comp) ➡️ Vahva koostumus vaativimpiin tilanteisiin nuorille ja aikuisille.
Maitohappobakteeri Baby (entinen BalanticPro Baby) ➡️ Vauvan oma valmiste.
Maitohappobakteeri Baby + D3 (entinen BalanticPro Baby + D3) ➡️ Lisäksi 10 μg D-vitamiinia.
Sarjaan kuuluu myös Maitohappobakteeri Junior, joka löytyy vielä vanhalla nimellä BalanticPro Junior – Hyvänmakuinen purutabletti leikki-ikäisille ja sitä vanhemmille.

Hyvää tekeviä uutisia Mistelistä!

Joko olet huomannut huhtikuun uutisliitteemme? Se on pullollaan hyödyllisiä kevätvinkkejä parempaan ja iloisempaan oloon. Unohtamatta tietenkään sesongin loistotarjouksia. Lue lisää täältä!

Tiedätkö mitä kehollesi kuuluu?

Vähän C:tä sieltä ja D:tä täältä, mutta tiedätkö mitä kehosi oikeasti tarvitsee?

Saat sen kätevästi selville Mistelin vitamiiniittauksessa. Mittaus tehdään HCA-laitteella ja tulokset tulee saman tien. Saat kattavan katsauksen kehosi kunnosta ja vitamiinitarpeesta. Mittauksen tekee ja tulkitsee ravintoterapeutti Jannica Riste. Suppea mittaus kertoo oleellisimmat vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet sekä Q10 entsyymitason. Tulkinnan kesto on 15 min. ja hinta 30 €. Laaja mittaus kertoo edellä mainittujen lisäksi mm. elimistön happo-emästasapainon, suoliston, ihon ja luuston kunnon. Se kestää 30 min. ja hinta on 50 €. Aika: ti 9.4.2024 klo 10-16.30.

Varaa oma aika puh. 0104235772 tai lähetä viesti elo(@)misteli.fi

Onnistuimme saamaan lisäpäivän luuntiheysmittaukseen

Oletko lujaa luuta?
Suuren suosion saavuttanut luuntiheysmittaus uusitaan huhtikuussa, jotta mahdollisimman moni halukas pääsisi mukaan. Luuntiheys selviää vain mittaamalla. Bindex®-luuntiheysmittaus on osteoporoosin seulontaan ja diagnosointiin tarkoitettu ultraäänimittaus. Laite mittaa sääriluun kuoren paksuuden. Tämän tuloksen ja asiakkaan muiden tietojen avulla laite laskee tiheysindeksin, mikä on arvio lonkan alueen luuntiheydelle. Mittauksen tekee terveydenhoitaja ja sen hinta on 25 €. Seuraava mittauspäivä on ma 15.4. Varaa oma aikasi etukäteen p. 010 4235772 tai elo(@)misteli.fi

Luuntiheysmittaus

Oletko lujaa luuta?
Asiakkaidemme toiveesta, tarjoamme maaliskuussa luuntiheysmittausta. Luuntiheys selviää vain mittaamalla. Bindex®-luuntiheysmittaus on osteoporoosin seulontaan ja diagnosointiin tarkoitettu ultraäänimittaus. Laite mittaa sääriluun kuoren paksuuden. Tämän tuloksen ja asiakkaan muiden tietojen avulla laite laskee tiheysindeksin, mikä on arvio lonkan alueen luuntiheydelle. Mittauksen tekee terveydenhoitaja ja sen hinta on 25 €.

Varaa oma aikasi etukäteen p. 010 4235772 tai elo(@)misteli.fi

Nyt trendaa moringa!

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsi Adukin Moringajauheen vuoden 2024 SuperRuoka-sarjan voittajaksi. Moringapuun lehdistä valmistetusta jauheesta onkin muodostumassa varsinainen villitys hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden keskuudessa. Syy suosioon on simppeli: moringanlehtien ainutlaatuinen ravinnetiheys.     

 

“Ihmeiden puuksikin” tituleerattu Moringa oleifera on Pohjois-Intiasta peräisin oleva nopeakasvuinen puulaji, jonka lehtiä on perinteisesti käytetty sekä ravintona salaateissa ja lisukkeissa että kasvilääkinnässä verensokeria tasapainottavien ja monipuolisesti hyvää tekevien ominaisuuksiensa ansiosta. Moringanlehdet sisältävät useita kymmeniä ravintoaineita, muun muassa antioksidantteja, A-, B-, E- ja K-vitamiineja, aminohappoja sekä mineraaleista kalsiumia, rautaa, magnesiumia, seleeniä ja sinkkiä.

Juuri ravinnetiheyden vuoksi Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto palkitsi Adukin Moringanlehtijauheen vuoden 2024 SuperRuoka-tunnustuksella. Tärkeitä valintakriteereitä olivat myös eettinen ja läpinäkyvä tuotanto, monipuoliset terveyshyödyt ja ajanmukaisuus.

 

Moringajauhe: ravintorikas ripoteltava smoothien tai ruoan joukkoon
Moringajauheen muodossa “ihmeiden puun” lehtien ravitsemuksellisista avuista pääsee nauttimaan hyvin helposti. Moringanlehtijauhe sopii monipuolisesti käytettäväksi leivonnassa ja ruoanlaitossa, esimerkiksi salaateissa ja keitoissa. Sitä voi myös näppärästi lisätä esimerkiksi jogurttiin, puuroon, smootheisiin ja moniin muihinkin juomiin. Käteväkäyttöisen jauheen avulla ruokansa ravinnetiheyttä saa parannetuksi hyvin helposti ja herkullisesti.

 

Kuinka kehosi jaksaa? Tiedätkö mitä oikeasti tarvitset?

Vähän C:tä sieltä ja D:tä täältä, mutta tiedätkö mitä kehosi oikeasti tarvitsee? Saat sen kätevästi selville Mistelin ravintoterapeutilta, joka tekee mittauksen HCA-laitteella ja tulkitsee tulokset saman tien. Saat kattavan katsauksen kehosi kunnosta ja vitamiinitarpeesta. Mittauksen tekee ja tulkitsee ravintoterapeutti Jannica Riste. Suppea mittaus kertoo oleellisimmat vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet sekä Q10 entsyymitason. Tulkinnan kesto on 15 min. ja hinta 30 €. Laaja mittaus kertoo edellä mainittujen lisäksi mm. elimistön happo-emästasapainon, suoliston, ihon ja luuston kunnon. Se kestää 30 min. ja hinta on 50 €. Aika: ma 12.2. klo 10-18.

Varaa oma aika puh. 0104235772 tai lähetä viesti elo(@)misteli.fi

 

Hurmaava homeopaatti Saara liittyi huippuosaajiemme joukkoon

Meiltä kysellään usein vinkkiä hyvästä homeopaatista ja osaavia tyyppejä on, mutta ajat ovat usein kortilla. Nyt onnistuimme löytämään Saaran, jolta kumpuaa intohimo tekemiseen! Hän on valmistunut Suomen Homeopatia-Akatemiasta jo vuonna 2004, mutta tähän asti osaamisesta on saanut nauttia vain lähipiiri. Nyt myös Mistelin asiakkaat ovat tervetulleita terveyspulmineen Saaran vastaanotolle. Antakaamme Saaran kertoa itse lisää!

 

"Tarjoan klassisen homeopaatin palveluja. Lähivastaanottoni sijaitsevat Tampereella Satamakadulla ja kotonani Ylöjärvellä. Etähaastattelu toimii myös hyvin ja on mahdollinen. Ensimmäinen vastaanottoaika on noin tunnin mittainen. Haastattelun perusteella valitaan lääkeaine, jonka vaikutusta seurataan puhelimitse. Yleensä kroonistunut, pitkään kestänyt vaiva vaatii pidemmän ajan parantuakseen kuin akuutti, lyhyen aikaa kestänyt. Homeopatia sopii kaikenikäisille, ja sillä hoidetaan hyvin erityyppisiä ongelmia. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!"

 

Hinnasto: Ensimmäinen vastaanottokäynti sis. haastattelun ja lääkeaineen 80 €, seurantakäynti puhelimitse/etänä 20 €

 

Saaran yhteystiedot: saralei75@gmail.com tai puh. 045 631 5779 Jätä whatsapp/tekstari, soitan takaisin.

 

Sen pituinen se ja hulppeita huipputarjouksia terveyteesi

Keskiviikkona 17.1. jaetaan historian viimeinen TerveysTieto-lehti. Olemme saaneet nauttia vuosikaudet alan huippuasiantuntijoiden uutuuskatsauksista ja terveysvinkeistä. Mikä parasta, lehden on saanut jokainen Mistelin lähialueilla asuva ilmaiseksi omaan postilaatikkoon, kotiin kannettuna tai aivan yhtä ilmaiseksi sitä on päässyt lukemaan netistä. Tähän viimeiseen historialliseen lehteen on valittu erityisen huolella ajankohtaisia alan klassikkoja ja myös tarjoukset on erityisen tarkkaan mietitty hellimään kukkaroasi. Pääset tutustumaan lehden mielenkiintoisiin juttuihin tästä. Lehti on jaossa Ylöjärvelle ja lähialueille.

 

Terveyteen kannattaa aina panostaa, varsinkin nyt!

Terveyteen kannattaa aina panostaa, mutta nyt erityisesti. Tässä on mistä valita. Nappasimme talven suosikkituotteet ja päätimme hinnoitella ne todella ystävälliseen hintaan. Huomioi ainakin Balanticpro compin bonuspakkaus, aito alkuperäinen Nattokinaasi ja jokaisen yskäisen pelastaja Abisan yskänsiirappi. Nämä ja muut suosikkituotteet talvitarjouksessa 31.1. asti.

 

Kiitos!

Tuhannesti kiitoksia kuluneesta vuodesta rakkaille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille. Ilman teitä ei olisi meitä. Te mahdollistatte, että me voimme tehdä unelmatyötämme. Vuoden vaihtumisen kunniaksi mekin juhimme ja myymälämme on suljettu maanantaina 1.1.

 

Nyt menee hulluksi!

Sopivasti vuoden vaihteeseen saimme valikoimiimme ylöjärveläiset hullun hyvät Madfinn oluet. Niissä on maut kohdillaan, eikä tarvitse juoda mitä sattuu. Sivuvaikutuksena saattaa ilmetä hulluttelualttiutta.

 

Onnea Suomi!

Kunnioitamme itsenäisen Suomen sotaveteraaneja ja juhlistamme isänmaatamme keskiviikkona 6.12. Täten myymälämme on suljettu.

 

Vinkkejä täydellisen lahjan metsästäjille

Lahjojen antaminen on ihana tapa osoittaa kiitollisuutta, rakkautta tai arvostusta. Haluamme auttaa löytämään täydellisen lahjan, joka ilahduttaa saajaansa ja tekee hetkestä unohtumattoman. Olemme koonneet suloisen valikoiman erilaisia ideoita, jotka sopivat kaikenlaisille lahjansaajille ja kaiken kokoiseen budjettiin. 

Joulukuun TerveysTieto-lehdestä löydät tuoreita ideoita hemmotteluun ja herkutteluun, unohtamatta tärkeintä: terveyttä! Lue lisää täältä ja paljon mahtavia laatulahjoja löydät Mistelin myymälästä.

 

Sarjassamme tätähän me olemme aina sanoneet!

Frontiers in Nutrition-lehdessä julkaistu tuore tutkimus vahvistaa vanhaa ajatustamme siitä, että 1+1 on enemmän kuin 2. Ravintoaineiden nauttiminen yhdessä voi antaa tehokkaampaa vaikutusta terveyteen, kuin niiden nauttiminen erikseen. Ravintoaineiden synergiaan liittyvän tutkimustiedon ennakoidaan olevan yksi tulevaisuuden tutkimussuuntaus. Lokakuussa 2023 julkaistun yhdysvaltalaistutkimuksen toteuttivat Chicagon Concordia yliopisto, Hofstran yliopisto ja New Yorkin Steinhardt yliopisto. Ravintoaineiden synergia voi parantaa mm. aivojen, sydämen, suoliston ja luiden terveyttä sekä hengityselinten ja immuunijärjestelmän toimintaa. Tutkimukseen on koottu useiden ravintoaineiden synergisiä vaikutuksia terveyteen ja sairauksien hoitoon.

 

Esimerkiksi B-vitamiinien yhdistelmä (esim. B12-vitamiini, folaatti ja B6-vitamiini) voi vähentää homokysteiinitasoja ja hidastaa aivojen valkoisen aineen katoamista, mikä voi olla hyödyllistä aivojen terveydelle ja neurodegeneratiivisten sairauksien riskin vähentämisessä.

Lue lisää täältä.

Muilla on musta perjantai, meillä vihertää!

Mistelissä ei marraskuun viimeisenä perjantaina ole tietoakaan Black Fridaysta. Sen sijaan myymälämme täyttää Green Friday vihreine ilmapalloineen, mutta miksi ihmeessä? Vihreä perjantai-tapahtumalla haluamme herätellä siihen, että juuri sinun jokapäiväisillä valinnoilla on merkitystä. Suurin osa tuotevalikoimastamme täyttää eettisen ja kestävän kehityksen kriteerit, mutta ilmapalloilla merkityt tuotteet ovat sitä ihan erityisesti. 

Jokaisella ostamallamme tuotteella on tausta: joku on valmistanut tuotteen, tuote on kulkenut kauppaan monien toimenpiteiden tuloksena ja lopulta tuotteen pakkaus jatkaa elämäänsä joko kaatopaikalla tai kierrätyksessä. Rajallisten resurssien maailmassa kerskakulutus ei ole kestävää. Black Fridayn “enemmän ja halvemmalla” -hengen sijaan haluamme herätellä kulutuksen kohtuullistamiseen ja laatuun panostamiseen määrän asemasta. Meidän juttumme on kohdata asiakkaamme kasvotusten ja maksamme ylpeänä veromme Ylöjärvelle, yhteiseen kassaan. Loppuviikon ajan korostamme viisaiden valintojen tärkeyttä. Aivan erityisen vastuulliset valinnat on Green Fridayn kunniaksi merkitty vihrein ilmapalloin keskiviikosta sunnuntaihin. Ja toki toki, myös asiaan kuuluvia tarjouksia on tarjolla.

KSM tekee hyvää sinulle ja maailmalle

Yksi vihreällä ilmapallolla merkatuista tuotteista on Harmonia KSM66-ashwagandha, joka on monen misteliläisenkin luottotuote liialliseen stressiin ja uniongelmiin. Suureen suosioon kiirineen tuotteen luomasta hyvästä saavat osansa myös sen raaka-aineen intialaiset viljelijät. Luomuviljellyn ashwagandhanjuuriuutteen tuotolla ylläpidetään Pohjois-Intian Rajasthanin alueella kouluja, sairaalaa ja jopa yhtä goshalaa eli lehmien “vanhainkotia”. Yksi KSM66:n valmistajan tärkeimmistä tehtävistä on intialaisten naisten työllistäminen ja voimaannuttaminen. On tutkittua, että naisten tukeminen on tehokas keino maailmanlaajuisen köyhyyden ja eriarvoisuuden merkittävään vähentämiseen. Naisten taloudellisen aseman vahvistaminen tukee heidän perheidensä lisäksi kokonaisia yhteisöjä.

KSM66 Ashwagandha 19,90 (25,60) 120 kpl. Tarjous voimassa 26.11. asti.

 

 

Löydä sisäinen viisautesi-ilta tiistaina 21.11.

Kaipaatko kompassia arjen kiireeseen? Tervetuloa kanssamme herättelemään oma sisäinen viiasutesi. NLP ohjaaja, kehoterapeutti Marja Jokelan johdolla haemme yhteyttä itseemme.

Sisäisen viisauden avulla voit luoda elämääsi onnellisuutta lisääviä asioita. Illan aikana tutustumme intuitioon tutkimustiedon pohjalta ja teemme erilaisia harjoituksia oppiaksemme kuuntelemaan sisäistä viisauttamme ja rentouttamaan hälyisen mielen.

Teemme illan aikana käytännön harjoituksia, joilla opit rentouttamaan hälyisen mielesi ja tekemään viisaita valintoja. Tästä illasta on varmasti iloa pitkäksi aikaa.

Aika: tiistai 21.11. klo 18, paikka: Kauppakeskus Elon neuvotteluhuone                        Ilmoittautumiset: tarja(@)misteli.fi

Tilaisuus  on maksuton, mutta pyydämme ilmoittautumaan, koska tarjolla on pientä iltapalaa.

Vitamiinimittauspäivä pe 17.11.

Vähän C:tä sieltä ja D:tä täältä, mutta tiedätkö mitä kehosi oikeasti tarvitsee? Nyt voit tarkistuttaa helposti ja kätevästi vitamiini- ja kivennäisainetasapainon. Mittauksen tekee ja tulkitsee luottoravintoterapeuttimme Jannica Riste. Suppea mittaus kertoo vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet sekä Q10 entsyymitason. Hinta on 30 €. Laaja mittaus kertoo edellä mainittujen lisäksi elimistön happo-emästasapainon, ihon ja suoliston hyvinvoinnin sekä luuston kunnon. Hinta on 50 €. Varaa aikasi puh. 010 4235772 tai elo(at)misteli.fi  Huom! Lähes kaikki ajat ovat jo varattuja, joten jos kiinnostuit, toimi nopeasti.

Lonkero-osasto avautui!

Sopivasti ennen vuoden harmainta päivää, saimme Lapista vähemmän harmaan lähetyksen. Alkoholivalikoimamme täydentyi Tornion Panimon voittajaoluilla sekä vähemmän harmailla marjalonkeroilla. Miltä kuulostaa hilla, mustikka, tyrni tai vadelmalonkero? Tule hakemaan tasting-paketti Mistelistä ja valitse oma suosikkisi!

Uusimmat tarjoukset löydät myymälästämme!