Henkilökunta 

Hurmaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään! 

Tarja, yrittäjä

Fytonomi Tarja Toivonen on työskennellyt luontaistuotealalla vuodesta 1989 lähtien. Tarja kartutti välillä osaamistaan pääkaupunkiseudulla toimimalla mm. Suomen Terveystuotekauppiaiden liiton toiminnanjohtajana. Paluumuutti 10 vuoden työrupeaman jälkeen Ylöjärvelle ja jatkaa nyt äitinsä Raija Toivosen elämäntyötä. Tarja valittiin vuoden yrittäjäksi Ylöjärvellä vuonna 2011.

”Jatkuva koulutus luo pohjan työllemme. Suurin voimavaramme on kuitenkin asiakkailta saamamme palaute. Se antaa työllemme merkityksen.”

tarja@misteli.fi

Eeva-Liisa

Fytonomi Eeva-Liisa on toiminut luontaistuotealalla lähes 20 vuotta. Hän valmistui keväällä 2010 homeopatianeuvojaksi. ”Nautin työstäni terveystuotealalla ja siitä, että saan palvella asiakkaita kiireettömässä ilmapiirissä, jolloin ehdimme yhdessä hakea sopivimmat ratkaisut laajasta tuotevalikoimasta ja olla usein todellinen ystävä arjessa”, kertoo Eeva-Liisa.

”Uskon, että elämäntavoilla ja arkipäivän valinnoilla pystymme parhaiten ylläpitämään terveyttämme ja vahvistamaan omaa hyvinvointiamme”.

Elise

Elise aloitti Terveyskauppa Mistelissä uuden uran, kun Misteli rekrytoi Kauppakeskus Elon myymälään uutta henkilökuntaa talvella 2009. Aiemmin kirjapainoalalla työskennellyt Elise aloitti alan koulutuksen ja valmistui vuotta myöhemmin luontaistuoteneuvojaksi. Elise on kotiutunut loistavasti terveystuotealalle ja vuosien varrella hänestä on kehkeytynyt alan vahva ammattilainen, jolta saa ammattitaitoiset neuvot ja vinkit niin ulkoiseen kuin sisäiseen hyvinvointiin. Elisen löytää Kauppakeskus Elon myymälästä. Eliselle tärkeitä asioita elämässä ovat perhe, liikunta, hyvinvointi sekä ystävät arjessa.