Hurmaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään! 

Ota yhteyttä

Tarja, yrittäjä

Fytonomi Tarja Toivonen on työskennellyt luontaistuotealalla vuodesta 1989 lähtien. Tarja kartutti välillä osaamistaan pääkaupunkiseudulla toimimalla muun muassa Suomen Terveystuotekauppiaiden liiton toiminnanjohtajana. Hän muutti kymmenen vuoden työrupeaman jälkeen takaisin Ylöjärvelle ja jatkaa nyt äitinsä Raija Toivosen elämäntyötä. Tarja valittiin vuoden yrittäjäksi Ylöjärvellä vuonna 2011. Yrityksen täyttäessä 40 vuotta huhtikuussa 2022, Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto kunnioitti Tarjan elämän työtä myöntämällä hänelle järjestäytyneen luontaistuotealan ansiomerkin.

 

”Jatkuva koulutus luo pohjan työllemme. Suurin voimavaramme on kuitenkin asiakkailta saamamme palaute. Se antaa työllemme merkityksen.”

 

tarja@misteli.fi

Taina

Olen Taina, luontaistuoteneuvoja ja kahden kouluikäisen tarmokkaan tehopakkauksen äiti. Luontainen kiinnostus alaan vei fysioterapeutin opiskelemaan homeopatianeuvojaksi v. 2013, luontaistuoteneuvojaksi v. 2015 ja toi tähän hurmaavaan joukkoon ensimmäisen kerran pariksi viikoksi talvella 2020. Hyvin alkanut työharjoittelu keskeytyi, kun korona alkoi. Kun vakituinen paikka vapautui, päätin tarttua tilaisuuteen ja palata työelämään täynnä uuden oppimisen intoa. Mielenkiintoni kohteita ovat luonnossa liikkumisen monet eri muodot, luonto itsessään sekä sen antimet.

 

"Pidä huolta kehostasi, se on paikka, jossa vietät elämäsi"

Satu

Satu on aloittanut oppisopimuksen turvin uuden uran Mistelissä. Paljon on opittavaa, mutta onneksi paljon on jo valmiiksi opittuakin. "Ihmisten henkinen ja fyysinen hyvinvointi ja auttaminen on lähellä sydäntäni. Lapsuuden maisemien vahva kansanparannusperinne on luonut luontevan pohjan omalle kiinnostukselle erilaisten vaihtoehtojen maailmaan. 2007 valmistuin refleksologiksi, 2020 BrainRelief-hoitajaksi. Matkalla on tarttunut mukaan monenlaisia tiedonrippusia vähintään sen kuuluisan kantapään kautta. Nyt on alkamassa terveystuoteneuvojan opinnot, joissa nämä tiedonmuruset pääsevät kasvamaan ja pystyn entistä paremmin auttamaan muita.

 

"Kuulluksi tuleminen on tuettu askel kohti hyvinvointia!"