Tutustu Ylöjärvellä toimivan Terveyskauppa Mistelin arvoihin

Ota yhteyttä

Ystävä arjessa

Olemme asiakkaidemme ystäviä arjessa. Teemme sen kuuntelemalla ja kartoittamalla asiakkaan tarpeet ja toiveet. Panostamme asiantuntevaan henkilöstöön ja ylläpidämme ammattitaitoamme jatkuvalla koulutuksella. Positiivinen ja luottamuksellinen ihmisen kohtaaminen antaa meille työn iloa.

Luotettava yrityskansalainen

Toimimme suomalaisia pelisääntöjä, asetuksia ja lakeja kunnioittaen. Tuotevalikoimamme koostuu luotettavien luontaistuotealan tavarantoimittajien huolella valikoiduista tuotteista. Maksamme myös veromme Suomeen ja osallistumme näin yhteiskuntamme kustannuksiin.

Kauneus & hyvinvointi

Panostamme fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Huolehdimme terveydestämme liikunnalla, riittävällä levolla ja positiivisella elämän asenteella. Myymälämiljöömme on siisti, valoisa ja viihtyisä – siellä on helppoa ja miellyttävää asioida.

Me palvelemme, ota yhteyttä

Pieni ekologinen jalanjälki

Haluamme tarjota asiakkaillemme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Tuotevalikoimamme koostuu tuotteista, joista jää mahdollisimman pieni ekologinen jalanjälki. Suosimme ekologisia vaihtoehtoja myös yrityksen omissa hankinnoissa.