Terveyskauppa Misteli 

Varotoimenpiteet myymälöissä  

Maailmassa vallitsevien erikoisolosuhteiden vuoksi haluamme toimia vastuullisesti ja pitää hyvää huolta sekä sinusta että itsestämme.

1) Olemme lisänneet siivousta ja hygieniatoimenpiteitä. Pyyhimme pöytäpintoja, oven kahvoja ja maksupäätteen näppäimistöjä antibakteerisella eukalyptus-teepuuöljyseoksella säännöllisesti päivän aikana.

2) Myyntitiskillä on käytössä diffuuseri, jossa on teepuuöljyä ja eukalyptusta. Diffuuserista leviää huoneilmaan desinfioivaa tuoksua.

3) Kosmetiikkatesterit ovat toistaiseksi pois käytöstä.

4) Hyödynnä kotiinkuljetuspalveluamme. Soita meille tilauksesi. Saat ostokset kotiovellesi. Pystymme toimittamaan tilaamasi tuotteet 24 h sisällä lähialueelle.

5) Henkilökunta huolehtii omasta terveydestään syömällä runsaasti vastustuskykyä nostavia tuotteita. Pesemme käsiämme säännöllisin väliajoin pitkin päivää ja seuraamme tarkkaan THL:n antamia virallisia ohjeita

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Lumoudu luontaistuotteistamme!

Kiitos, kun tulit sivuillemme. Terveyskauppa Misteli on ystäväsi arjessa. Tarjoamme valtavan valikoiman laadukkaita luontaistuotteita, joista jokainen löytää taatusti itselleen sopivat tuotteet tukemaan arkea ja eloa. Hyvät luontaistuotteet ovat oikea arjen aarrearkku ja tätä aarretta me haluamme vaalia ja kehittää. Parhaat palat löydät  valikoimistamme, jotta sinun arkesi olisi roppakaupalla rikkaampaa. 

"Luonto paras lääkitsijä"

Terveyskauppa Misteli on ylöjärveläinen perheyritys, jonka tarina alkoi 37 vuotta sitten. Monta luentoa, kurssia, opintomatkaa, elämän kokemusta ja ennen kaikkea upeaa asiakaskohtaamista myöhemmin olemme edelleen yhtä lumoutuneita luonnon kyvystä lääkitä ja haluamme jakaa tietoutta kanssasi.

Haluatko mukaan yhteiselle löytöretkelle?

Nyt yritystä luotsaa toisen polven yrittäjä fytonomi Tarja Toivonen. Myymälöissä sinua odottaa joukko luontaistuotteisiin palavasti rakastuneita alan konkareita. Kutsumme sinut yhteiselle löytöretkelle luontaistuotteiden upeaan maailmaan. Tervetuloa nauttimaan seikkailusta yhdessä kanssamme!


Myymälät 

Terveyskauppa Mistelillä on kaksi myymälää Ylöjärvellä. Myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat löydät  sivun alareunasta. Poikkeusoloista huolimatta palvelemme molemmissa myymälöissä normaalein aukioloajoin. Helatorstaina 21.5. nautimme vapaapäivästä ja molemmat Mistelit on suljettu.

Kysy lisää »

Kuulumme

Osaavaan TerveysTieto-ketjuun

Suomen Terveystuotekauppiaiden liittoon

Liity kanta-asiakkaaksi myymälässämme!

Kanta-asiakkuus kannattaa. Keskittämällä ostoksesi meille säästät selvää rahaa kartuttamalla bonustiliäsi. Bonus lasketaan kaikista arvonlisäverottomista ostoista (Huom! Myös tarjoustuotteista) kuuden kuukauden jaksoissa ja se hyvitetään touko- ja marraskuussa.

Kun ostot ylittävät:

 

  • 100 € palkkio on 3 %
  • Yli 300 € palkkio on 5 %
  • Yli 600 € palkkio on 7 %
  • Yli 1000 € palkkio on 10 %

Tämän lisäksi saat sähköpostilla kanta-asiakaskirjeen, jossa saat tietoa mielenkiintoisista uutuuksista ja ajankohtaisista tuotteista – unohtamatta kanta-asiakkaiden omia tarjouksia.