Terveyskauppa Misteli 

Lumoudu luontaistuotteistamme! 

Terveyskauppa Misteli on ystäväsi arjessa. Tarjoamme valtavan valikoiman laadukkaita luontaistuotteita, joista jokainen löytää taatusti itselleen sopivat tuotteet tukemaan arkea ja eloa. 

Asiakaspalvelu ja asiantuntemus ovat yrityksemme kulmakiviä. Kuuntelemme ja kartoitamme tarkasti asiakkaiden tarpeita ja toiveita.

Panostamme asiantuntevaan henkilöstöön ja ylläpidämme ammattitaitoamme jatkuvilla koulutuksilla. Meillä työskentelee luontaistuotealan konkareita ja fytonomeja. Positiivinen ja luottamuksellinen ihmisen kohtaaminen antaa meille työn iloa.


Myymälät 

Terveyskauppa Mistelillä on kaksi myymälää Ylöjärvellä. Myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat löydät alareunasta. Iloinen asiantuntijatiimimme auttaa löytämään oikeat tuotteet juuri sinun tarpeisiisi.


Verkkokauppa

Palvelemme mielellämme sinua myös Mistelin verkkokaupassa. Niin verkkokaupassa kuin myymälässäkin sinua odottavat lukuisat luontaistuotteet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – sekä sisäiseen että ulkoiseen. Tästä pääset verkkokauppaan »

Kysy lisää »

Kuulumme

Osaavaan TerveysTieto-ketjuun

Suomen Terveystuotekauppiaiden liittoon

Liity kanta-asiakkaaksi myymälässämme!

Kanta-asiakkuus kannattaa. Keskittämällä ostoksesi meille säästät selvää rahaa kartuttamalla bonustiliäsi. Bonus lasketaan kaikista arvonlisäverottomista ostoista (Huom! Myös tarjoustuotteista) kuuden kuukauden jaksoissa ja se hyvitetään touko- ja marraskuussa.

Kun ostot ylittävät:

 

  • 100 € palkkio on 3 %
  • Yli 300 € palkkio on 5 %
  • Yli 600 € palkkio on 7 %
  • Yli 1000 € palkkio on 10 %

Tämän lisäksi saat sähköpostilla kanta-asiakaskirjeen, jossa saat tietoa mielenkiintoisista uutuuksista ja ajankohtaisista tuotteista – unohtamatta kanta-asiakkaiden omia tarjouksia.